Forside » Ungdomshold

Ungdomshold

Velkommen til Ravnsbjerg IF`s ungdomsafdeling.

Vi tilbyder sandkassebold når barnet er 3 år,  og børnefodbold fra barnet er 5 år.

I Ravnsbjerg If spiller vi fodbold i tråd med DBU`s holdninger og handlinger. Dvs. at vi har nogle helt klare principper og forventninger til afvikling af fodbold for børn og unge i vores klub. Du kan læse DBU´s H&H hæfte her.

Vi er en klub med plads til alle. Vi er et naturligt samlingspunkt i vores område. Læs mere om vores værdier her

I kolonnen ser du alle vores børne og ungdomshold.
Klik på det hold du gerne vil se mere om. Hvert hold indeholder kampprogram og andre informationer fra DBU.

Har du spørgsmål til ungdomsafdelingen så send meget gerne en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Afstemning