Forside » Om klubben » Forældreudvalg

Forældreudvalg

I Ravnsbjerg If oplever vi stadig medlemstilgang. Det er jo glædeligt. Det betyder også at vi har brug for flere hænder til at løfte de mange opgaver i og omkring klubben.

Vi ønsker samtidig at vores klub skal have plads til alle,- og gerne endnu flere. Det betyder, at vi stadig vil have stor focus på de sociale arrangementer.

Derfor indføres der et forældreudvalg på alle årgange.

Forældreudvalgets hovedarbejdsopgaver:

* Sørge for hjælpere ved afvikling af klubbens stævner og sociale arrangementer, herunder vores fælles afslutninsfest for hele ungdomsafdelingen i oktober.

* Hjælpe til med afvikling af det årlige skrabelotteri.

* Hver årgang som deltager i Ikast Cup stiller med en forældrerepræsentant som deltager i de praktiske forberedelser til turen.

* Sørge for årgangens bemanding på turnusordning omkring kridtning af baner.

Forslag til forældreudvalgs opgaver:

* Samle penge ind til årgangen ved evt. at afholde indtægtsgivende aktiviteter som er helt op til årgangens fantasi. Pengene må bruges efter eget ønske.

* Afholde mindste 1 årligt socialt arrangement for årgangen.

Nogle årgange er allerede godt igang, og har taget fat på den første indtægtsgivende aktivitet- målaktier. Den er tilgængelig for andre årgange også. Ret gerne henvendelse til U12 forældreudvalget.

Vi håber alle vil støtte op om initiativet

Afstemning