Forside » Sponsorer » Sponsorbrev

Sponsorbrev

Sponsormuligheder i Årets Idrætsforening i Viborg Kommune

Gennem en årrække har vi i fodboldklubben Ravnsbjerg IF (RIF) gennemgået en positiv udvikling, som kulminerede i maj 2010, hvor klubben blev kåret til årets idrætsforening i Viborg kommune.

· Medlemstallet er steget fra under 100 til mere end 300

· Medlemsstigningen er blandt både voksne og børn

· Mere end 50 piger spiller fodbold

· Stor forældreopbakning til klubben

· Ny hjemmeside www.ravnsbjerg-if.dk

Vi stiller os dog ikke tilfredse med det allerede opnåede – vi skal videre!

Vi skal fastholde og udvikle - vi skal skabe nyt og skabe traditioner – vi skal hygge og fejre - vi skal sejre og tabe.

Kan din virksomhed identificere sig med RIF, ser vi frem til at byde jer velkommen som sponsor

Ravnsbjerg Idrætsforening (RIF) ønsker at være en forening, der er med til at skabe og udvikle de sportslige og sociale rammer for fodbolden i Hald Ege skoledistrikt.

Dette har vi beskrevet i vores værdigrundlag:

Værdigrundlag for Ravnsbjerg IF:

At skabe et naturligt samlingspunkt for fodbolden i Hald Ege skoledistriktAt skabe et hyggeligt og socialt klubmiljø for spillere, trænere, ledere, forældre, hjælpere m. fl. At fodbold skal være sjovt og udviklende. At der skal være plads til alle. At alle bidrager med en positiv ånd og omgangstone. At der udvises tillid og tolerance over for andre i klubben. For at nyde skal man også være klar til at yde.

Med sportslig hilsen

Ravnsbjerg IF